Welke tools heb je nodig als je gaat verbouwen

Wanneer de meeste mensen denken aan verbouwing, ze beeld een revisie van een keuken met nieuwe kasten of een badkamer met nieuwe tegels en armaturen. Hoewel dit beide veel voorkomende renovaties zijn, zijn er nog vele andere manieren om uw huis bij te werken. Van het scheuren van oude muren om een nieuwe master suite te bouwen om nieuwe ramen en deuren toe te voegen, zijn er tientallen verschillende verbouwingsprojecten die u kunt nemen. Met zo veel verschillende soorten renovaties, kan het verwarrend zijn om te weten waar te beginnen bij het plannen van uw huis makeover. De eerste stap is het identificeren van welke gebieden u wilt bijwerken en het bepalen van de omvang van het project. Als u klaar bent om nu te beginnen, verder lezen voor een aantal nuttige informatie over de tools en materialen die u nodig hebt voor uw volgende huis renovatie project.

De eisen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type en de locatie van het project. Het is belangrijk te weten wat er nodig is en waar je aan begint. Hier zijn enkele basisprincipes voor elk verbouwingsproject. Budget en timing: Wees realistisch over wanneer u begint en klaar bent. Hoe langer het project duurt, hoe meer het zal kosten. Omvang van het werk: Zorg voor een gedetailleerd plan zodat iedereen op één lijn zit. Als je een aannemer hebt, laat die dan het plan voor je uitschrijven. De omvang van het werk omvat materialen, tijdschema, apparatuur en bemanning. Selectie van de aannemer: Kies de beste persoon voor de klus. Interview ten minste drie aannemers en vraag naar referenties. Vraag naar verzekering, vergunningen en ervaring met soortgelijke projecten.

Tegelen

Bij de renovatie van een badkamer is tegelwerk een geweldige manier om stijl en functionaliteit toe te voegen. U kunt kiezen uit veel verschillende tegelstijlen en kleuren om de perfecte look voor uw badkamer te creëren. Tegels zijn ook een uitstekende keuze voor keukens, achterwanden en andere ruimtes in uw huis. Tegelprojecten kunnen vrij eenvoudig en goedkoop zijn als u bereid bent uw handen vuil te maken. Terwijl het inhuren van een professional zou een geweldige manier om het project snel gedaan, kunt u de tijd nemen om een nieuwe vaardigheid te leren en wat geld te besparen in het proces. U kunt de materialen en benodigdheden die u nodig hebt voor een DIY tegelwerkproject kopen bij een woonwinkel of online.

Deuren en ramen

Als u uw keuken of badkamer renoveert, moet u misschien enkele of alle deuren en ramen in de ruimte vervangen. Dit type renovatie kan vrij eenvoudig zijn als u kant-en-klare vervangende deuren en ramen koopt. U kunt online winkelen of een plaatselijke leverancier bezoeken en kant-en-klare deuren vinden die zijn ontworpen om precies in uw ruimte te passen zoals ze voorheen waren. Als u een ander deel van uw huis renoveert, zoals een slaapkamer, en u moet een paar ramen vervangen, dan kan het ook vrij eenvoudig zijn om ze zelf te vervangen. Maar voordat je nieuwe ramen gaat kopen, moet je wel weten welke maat en stijl je nodig hebt. De informatie over de afmetingen van uw ramen vindt u op de verpakking van het product.

Drywall and mudding

Als u een kamer in uw huis renoveert, zoals de woonkamer of slaapkamer, moet u misschien de gipsplaat oplappen of vervangen. Gipsplaat of gips is een gangbaar muurmateriaal dat u bij de meeste bouwmarkten kunt vinden. Om bestaande gipsplaten te repareren of nieuwe gipsplaten te installeren, moet u ook een joint compound, schuurpapier en een schuurmachine voor gipsplaten kopen. Als u een paar weekend uren te sparen, kunt u leren hoe dit zelf te doen. Als u nodig hebt om nieuwe gipsplaten te installeren op een hele muur of plafond, moet u ook een paar stukken van apparatuur, zoals een gipsplaten zaag, een meetlint, en een niveau te kopen. Dit kan een vrij betrokken project en moet worden gedaan door een ervaren professional.

Verf

Als u een ouder deel van uw huis renoveert, zoals de vloer in de woonkamer, moet u mogelijk de oude vloer trekken en vervangen door nieuw hout of de hele vloer lamineren. Het verwijderen van de oude vloer en het installeren van nieuwe vloeren wordt ondervloeren genoemd. U zult een professional willen inhuren om de oude vloer te verwijderen en een nieuwe vloer te leggen als u zich er niet prettig bij voelt om dit zelf te doen. U moet een ondervloer kiezen die geschikt is voor het soort nieuwe vloer dat u wilt leggen. Als u van plan bent een nieuwe houten of laminaatvloer te leggen, kunt u het materiaal in een woonwinkel kopen en het zelf leggen.

Conclusie

Wanneer de meeste mensen denken aan verbouwen, denken ze aan een revisie van een keuken met nieuwe kasten of een badkamer met nieuwe tegels en armaturen. Hoewel dit beide gebruikelijke renovaties zijn, zijn er vele andere manieren om uw huis bij te werken. Van het scheuren van oude muren tot het bouwen van een nieuwe master suite om nieuwe ramen en deuren toe te voegen, zijn er tientallen verschillende remodeling projecten die u kunt nemen. Met zo veel verschillende soorten renovaties, kan het verwarrend zijn om te weten waar te beginnen bij het plannen van uw huis makeover. De eerste stap is om te bepalen welke gebieden u wilt bijwerken en de omvang van het project te bepalen. Als u klaar bent om nu te beginnen, verder lezen voor een aantal nuttige informatie over de tools en materialen die u nodig hebt voor uw volgende huis renovatie project.

Blogoverleg.nl

Blogoverleg.nl

De allerleukste blogs voor jouw. Blogs over de bouw, ondernemen, marketing & wonen.

Wist jij dat van de volwassen internet gebruikers 91% sociale media gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *